Zorgeloos onderhoud … en ook nog besparen

Per 1 januari 2015 bent u als schoolbestuur ook verantwoordelijk voor het buitenonderhoud van uw schoolgebouw. Aangezien u uw handen al vol hebt aan de zorg voor zowel uw leerlingen als leerkrachten, is onderhoud vaak een sluitpost waarvan u weet dat u er eigenlijk geld voor zou moeten reserveren. Die zorg kunt u echter uit handen geven.


Leden van OnderhoudNL, de grootste werkgeversorganisatie op onderhoudsgebied, kunnen u het werk uit handen nemen. Win bij hen advies in hoe u tot 2015 de buitenkant van uw school met gemeentegeld op een goed basispeil kunt laten brengen. En laat vervolgens een onderhoudsplan voor de lange termijn maken. Dan slaat u drie vliegen in één klap: u weet jaarlijks wat u aan onderhoud kwijt bent, u bent verzekerd van een goed onderhouden schoolgebouw én u kunt tot wel 30 procent besparen op uw onderhoudskosten!

OnderhoudNL heeft speciaal voor u een folder uitgegeven. Als het goed is heeft u deze ook ontvangen. Een pdf van deze folder kunt downloaden met de knop op deze pagina. U kunt hier ook een onderhoudsbedrijf bij u in de buurt vinden. Zij kunnen u prima adviseren.

Postcode
Vind!