Onderhoud aan uw huis verdient zich 100% terug. Wilt u weten hoe?

Niet elke investering in verbeteringen van een woning zorgt voor een waardevermeerdering, de ene verbouwing levert meer waardestijging op dan de ander.
Verbeteringen aan de basisfunctie van het huis zijn altijd rendabel doordat ze geheel of voor een groot deel tot een waardevermeerdering leiden.
Inhoud vergroting, (extra) isolatie aanbrengen en onderhoud uitvoeren zijn volledig waardevermeerderend.
Uitvoeren van onderhoud draagt voor het volle bedrag bij aan de waardevermeerdering van een woning. Om een huis bewoonbaar te houden zal elke (nieuwe) eigenaar bijvoorbeeld zijn houten delen en kozijnen moeten onderhouden. Deze onvermijdbare kosten zijn niet afhankelijk van bijvoorbeeld de smaak van een koper én altijd van toepassing. Reeds uitgevoerd onderhoud levert dus direct voor het volledige bedrag een toekomstige besparing op de onderhoudskosten.

Het plaatsen van dubbel glas is een investering die volledig terugkomt in de meerwaarde van het huis en natuurlijk ook nog eens de energierekening omlaag brengt. Zeker gezien de stijging van energieprijzen in de komende decennia zijn extra isolerende maatregelen heel rendabel, ook toekomstig bewoners hebben daar voordeel van en zijn dus bereid meer te betalen voor een goed geisoleerde woning.

Postcode
Vind!